06.07.2020

  • Congresul Federaţiei internaţionale de atletism a votat miercuri, la Doha (Qatar), cu o majoritate largă, de 164 de voturi pentru şi 30 voturi contra, menţinerea suspendării Rusiei din competiţiile internaţionale, relatează DPA.

  • Agenţia Mondială Antidoping (AMA/WADA) a precizat luni că datele furnizate de Agenţia antidoping rusă (RUSADA) cuprind ''neconcordanţe'' şi pun sub semnul întrebării prezenţa Rusiei la Jocurile Olimpice de la Tokyo de anul viitor.

  • Rusia participă cu 30 sportivi la Mondialele de la Doha (27 septembrie-6 octombrie), care vor fi nevoiţi să concureze sub steag neutru.

  • Rune Anderson, şeful grupului operativ al IAAF privind Rusia, susţine existenţa unor probe convingătoare privind eliminarea unor teste pozitive din baza de date a laboratorului antidoping din Moscova.

25/09/19 17:20

Congresul IAAF a aprobat menţinerea suspendării Rusiei din competiţiile internaţionale

Congresul Federaţiei internaţionale de atletism a votat miercuri, la Doha (Qatar), cu o majoritate largă, de 164 de voturi pentru şi 30 voturi contra, menţinerea suspendării Rusiei din competiţiile internaţionale, relatează DPA. Consiliul IAAF a decis pe 23 septembrie menţinerea...

DCnews ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook