26.05.2020

  • Documentul menţionează repercusiunile ''cele mai probabile'' ale unui Brexit fără plasă de siguranţă şi nu scenariile pesimiste şi subliniază lipsa pregătirilor în rândul companiilor şi opiniei publice.

  • În cazul lipsei unui acord, serviciul de roaming, în prezent gratuit pentru consumatorii din interiorul Uniunii Europene, ar implica taxe pentru călătorii care vor trece Canalul Mânecii sau frontiera irlandeză.

  • Una dintre primele consecinţe vizibile pentru consumatorii britanici şi europeni vizează roamingul - posibilitatea de a folosi reţeaua unui operator de telefonie mobilă în străinătate.

  • Acelaşi lucru se va aplica pentru utilizarea cardurilor de plată, ce ar urma să implice taxe suplimentare, în timp ce procedurile bancare ar deveni ''mai lente'', potrivit Londrei.

19/08/19 17:30

Consecinţele unui Brexit fără acord, detaliate în documentele guvernului britanic scurse către presă

Regatul Unit s-ar confrunta cu o penurie de alimente, combustibil şi medicamente, dar şi cu blocaje în porturi şi cu reintroducerea unei frontiere fizice între Republica Irlanda şi provincia britanică Irlanda de Nord, potrivit unui document guvernamental, cu numele de cod...

DCnews ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook