28.05.2023

  • Am primit câteva recunoașteri importante, printre care cele de la Academia de Studii Economice Chișinău și de la Universitatea de Teatru, Muzică și Arte Plastice Chișinău și Premiul Negruzzi.

  • Am făcut împreună cu ARUP și cu Primăria Municipiului Sibiu studiul de prefezabilitate pentru Noul Teatru, Centru de congrese și Institut de cercetări de la Sibiu.

  • Se făceau ritualurile de dinainte de Crăciun, de Ignat – felul în care erau pregătite toate produsele era deosebit; era un zvon de sărbătoare care venea de dincolo de ființa legată în cotidian.

  • Constantin Chiriac transmite un mesaj pentru prieteni, parteneri, artiști, marea familie a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu: „Bucuria Nașterii Domnului vrem să o împărtășim cu dumneavoastră.

22/12/21 11:19

Constantin Chiriac: De Crăciun, aveam cele mai frumoase vise și, într-adevăr, visam atunci cu bucurie nebună, că zbor

Constantin Chiriac, directorul general al Teatrului Național Radu Stanca Sibi şi președinte al Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu, împărtăşeşte cititorilor momentele magice ale Crăciunului de  altădată şi vorbeşte despre provocări, dorințe şi reuşite. „Perioada...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook