04.03.2021

  • El a precizat că solidaritatea este cuvântul de ordine al acestei perioade, mai ales dacă ne uităm la cifrele raportate zilnic în majoritatea statelor europene, în ceea ce privește pandemia.

  • Totodată, vom discuta despre necesitatea asigurării de resurse adecvate și suficiente de medicamente și echipamente medicale în toate statele membre.

  • Președintele a mai spus că un alt subiect important al videoconferinței de joi seară îl reprezintă măsurile specifice legate de testare, izolare și carantină precum și de strategia vaccinurilor la nivelul statelor membre.

  • „Este absolut necesară o abordare cu unitară la nivelul tuturor țărilor din UE prin convenirea unor criterii și instrumente comune în ceea ce privește recunoașterea reciprocă a rezultatelor testelor.

30/10/20 01:00

Coronacriza, valul doi: Iohannis cere europenilor rezerve de medicamente

Președintele Klaus Iohannis a declarat, joi, seara, înainte de videoconferința cu membrii Consiliului European pe tema măsurilor privind gestionarea pandemiei COVID-19, că suntem într-un veritabil val doi al pandemiei și este nevoie de solidaritate, mai ales în privința...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook