07.04.2020

PE SCURT

  • Vo, un orășel din Nordul Italiei, situat lângă Veneția, nu a mai raportat niciun caz nou de COVID-19, după un experiment ce a implicat testarea tuturor locuitorilor săi, anunță Sky News.

  • Bărbatul a rămas astfel la spital, în carantină, iar soţia crede că s-a infectat în Marea Britanie.

  • La întoarcerea din peninsulă, acesta s-a prezentat la spital cu simptomele de Covid-19, iar teste au confirmat infecţia cu coronavirus.

  • Andrea Crisanti, un expert de la Imperial College London, a declarat presei italiene că testarea întregii populații a făcut diferența.

19/03/20 12:19

Coronavirus. Experimentul care a salvat un orășel din Nordul Italiei. Nu a mai raportat niciun caz nou de COVID-19

Vo, un orășel din Nordul Italiei, situat lângă Veneția, nu a mai raportat niciun caz nou de COVID-19, după un experiment ce a implicat testarea tuturor locuitorilor săi, anunță Sky News. Localitatea numără 3.300 de persoane și toate au fost testate pentru infecția cu coronavirus....

Jurnalul ·

Un bărbat, infectat cu coronavirus după ce s-a întâlnit cu amanta în Italia. Ce i-a spus soţiei

Britanicul, în vârstă de 30 de ani, i-a spus soţiei că a plecat într-o călătorie de afaceri, în Marea Britanie, însă el a mers, de fapt, în Italia, într-o excursie romantică cu amanta. La întoarcerea din peninsulă, acesta s-a prezentat la spital cu simptomele de Covid-19,...

Romania TV ·

Un bărbat, infectat cu coronavirus după ce s-a întâlnit cu amanta în Italia. Ce i-a spus soţiei

Romania TV

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook