31.05.2020

PE SCURT

  • Federația Română de Fotbal a anunțat că suspendă toate competițiile fotbalistice de pe teritoriul României până la data de 31 martie 2020.

  • „De asemenea, participarea tricolorilor U16 la turneul de dezvoltare din Bosnia-Herțegovina a fost anulată, la fel ca și emciurile de pregătire ale selecționatei Under 18 cu Finlanda ce trebuiau să aibă loc la Buftea.

  • „Chiar dacă meciurile s-ar disputa cu porțile închise, FRF consideră ca fiind un risc ridicat deplasarea echipelor și a personalului de specialitate.”,scrie în comunicat.

  • FRF menționează că în funcție de evoluția situației la nivel național hotărârea poate suporta modificări.

12/03/20 14:14

Coronavirus. Federația Română de Fotbal a suspendat toate competițiile până pe 31 martie

Federația Română de Fotbal (FRF) a decis suspendarea tuturor competițiilor pe teritoriul României până la data de 31 martie, în contextul pericolului reprezentat de coronavirus și având în vedere deciziile luate în ultimele zile de către Comitetul Național pentru Situații...

Jurnalul ·

Coronavirus. FRF a suspendat Liga 1. Campionatul se va relua după 31 martie

Federația Română de Fotbal a anunțat că suspendă toate competițiile fotbalistice de pe teritoriul României până la data de 31 martie 2020. „Având în vedere pericolul epidemiologic pe care-l reprezintă virusul COVID-19 și luând în considerare deciziile luate în ultimele...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook