04.06.2020

  • Descriindu-se drept un „președinte pe timp de război”, care luptă cu un inamic invizibil, președintele Donald Trump a apelat la o măsură de urgență ce nu mai fusese activată de pe vremea Războiului Coreean.

  • Nave pe post de spitale Tot miercuri, Trump a anunțat că va trimite o navă-spital a Marinei americane la New York, orașul care pare să devină epicentrul pandemiei din SUA.

  • Mai mult, șeful Casei Albe a promulgat și legea privind pachetul de ajutoare, în valoare de peste 100 de miliarde de dolari, pentru angajații afectaţi direct de efectele epidemiei de coronavirus.

  • Concomitent, Casa Albă și Congresul negociază un plan gigant de stimulare a economiei americane afectate de pandemie, care s-ar putea ridica la suma de 1.300 de miliarde de dolari.

20/03/20 10:04

Coronavirus. Statele Unite, pe picior de război cu un inamic invizibil

Descriindu-se drept un „președinte pe timp de război”, care luptă cu un inamic invizibil, președintele Donald Trump a apelat la o măsură de urgență ce nu mai fusese activată de pe vremea Războiului Coreean. Măsura permite președintelui să ordone direct intensificarea producției...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook