06.06.2020

  • Firma preconizează că cele mai mari companii aeriene din Statele Unite, China şi Orientul Mijlociu vor supravieţui crizei, cel mai probabil, datorită sprijinului din partea guvernelor naţionale sau graţie unor eforturi făcute de patroni.

  • Potrivit acesteia, companiile aeriene îşi consumă rapid rezervele de cash pentru că aeronavele lor sunt blocate la sol, negenerând venituri, iar avioanele care operează cursele programate zboară mai degrabă jumătate goale.

  • „Este nevoie, acum, de acţiune coordonată din partea guvernelor şi industriei dacă vrem să evităm o catastrofă, a avertizat CAPA.

  • Industria ar putea pierde 113 miliarde de dolari în venituri în acest an, estima săptămâna trecută Asociaţia internaţională pentru transport aerian.

17/03/20 18:57

Coronavirusul ar putea falimenta industria aviatică până la vară

Pandemia de coronavirus va falimenta majoritatea companiilor aeriene din lume până la începutul verii dacă guvernele şi industria nu iau măsuri coordonate pentru a evita o asemenea situaţie, a avertizat, luni, o firmă de consultanţă din Australia, citată de Bloomberg. Mulţi...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook