29.05.2020

  • Cea mai consistentă parte din aceste sume au fost direcționate către achiziția de combinezoane, cumpărate din Coreea de Sud și din Serbia.

  • Suma nu cuprinde și cele 35 de termoscanere care au fost montate pe aeroporturile din România.

  • Contractarea acestor echipamente a fost făcută prin Oficiul Național al Achizițiilor Centralizate, structură aflată în subordinea Ministerului Finanțelor Publice, fără licitație, și urmează să intre în dotarea instituțiilor în mod etapizat.

  • Acestea vor fi livrate de SC Chronos Trade Medical SRL, o firmă înființată în anul 2017, care se ocupă cu comerțul cu amănuntul al buurilor de consum, deținută de Călin Răzvan Mihai.

27/03/20 08:01

ENTITIES

Covid-19. România cumpără măști din cârciumă și combinezoane de la haute couture. 361 de milioane de lei, fără licitație, în contul unor firme - una mai interesantă ca alta

Guvernul a atribuit, fără licitație, prin intermediul Oficiului Național al Achizițiilor Centralizate, contracte de 361.150.595,15 lei cu tot cu TVA pentru achiziția de echipamente de protecție, dezinfectanți alte instrumente necesare în combaterea răspândirii COVID-19....

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook