27.05.2020

  • Atacantul portughez Cristiano Ronaldo a vorbit, într-un interviu difuzat miercuri de televiziunea portugheză, despre rivalitatea sănătoasă de mulţi ani cu Lionel Messi şi a declarat că admiră mult cariera fotbalistului argentinian, relatează AFP.

  • Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi sunt din nou în cursa pentru câştigarea premiului celui mai bun jucător UEFA din sezonul trecut, alături de olandezul şi fundaşul clubului Liverpool, Virgil Van Dijk.

  • Întrebat în legătură cu relaţia sa din afara terenului cu cel cu care împarte recordul numărului de Baloane de Aur, Cristiano Ronaldo a subliniat respectul care domneşte între cei doi.

  • Pentru CR7 faptul de a avea drept concurent un jucător de calitatea căpitanului echipei FC Barcelona îl motivează să se autodepăşească, a adăugat Ronaldo.

22/08/19 12:46

Cristiano Ronaldo - ''Admir mult cariera lui Lionel Messi''

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo a vorbit, într-un interviu difuzat miercuri de televiziunea portugheză, despre rivalitatea "sănătoasă" de mulţi ani cu Lionel Messi şi a declarat că "admiră mult cariera" fotbalistului argentinian, relatează AFP. "Admir mult cariera...

DCnews ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook