18.05.2022

  • Pe care, potrivit unei Note de control întocmite de Autoritatea Națională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare și Utilități Publice, a încasat-o în mod nelegal.

  • În România, fiecare județ deține un singur depozit ecologic gestionat de o companie, iar Bucureștiul, pe același principiu, deține un singur depozit ecologic, Depozitul Ecologic Vidra, gestionat de Eco Sud SA.

  • Din luna iulie a anului trecut, a expirat și licența pe care Eco Sud SA o deținea pentru groapa de la Vidra.

  • Astfel, companiile care acționează în domeniul tratării și depozitării deșeurilor își desfășoară activitatea în regim de „monopol controlat”, așa cum prevede Legea nr. 51/2006 a serviciilor comunitare de utilităţi publice.

10/12/21 07:14

Criza gunoaielor explodează în București. Operatorul Depozitului ecologic de la Vidra trebuie să restituie 132,8 milioane de lei către Primăria Capitalei

Situație explozivă cu privire la depozitarea gunoaielor din București. Compania care administrează groapa ecologică de depozitare de la Vidra, județul Ilfov, singura care poate prelua de la operatorii de salubrizare din Capitală, aceste deșeuri, trebuie să restituie Primăriei...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook