24.08.2019

  • Canada va găzdui pe 4 februarie la Ottawa o reuniune de urgenţă a Grupului de la Lima privind criza din Venezuela, a făcut cunoscut presei luni şefa diplomaţiei canadiene, Chrystia Freeland, relatează AFP.

  • Majoritatea membrilor Grupului de la Lima - alcătuit din Canada şi ţări din America Latină şi Caraibe - l-au îndemnat pe preşedintele venezuelean, Nicolas Maduro, să renunţe la putere.

  • Iar la întâlnirea de luni urmează 'să se discute despre măsurile pe care trebuie să le luăm pentru a-l susţine pe Juan Guaido şi poporul venezuelean', a subliniat Chrystia Freeland.

  • Miercuri, preşedintele parlamentului, Juan Guaido, s-a autoproclamat 'preşedinte în exerciţiu' cu prilejul unei manifestaţii care a avut loc în capitala ţării, Caracas.

29/01/19 03:54

Criza Venezuela: Reuniune de urgenţă la Ottawa

Canada va găzdui pe 4 februarie la Ottawa o reuniune de urgenţă a Grupului de la Lima privind criza din Venezuela, a făcut cunoscut presei luni şefa diplomaţiei canadiene, Chrystia Freeland, relatează AFP. Majoritatea membrilor Grupului de la Lima - alcătuit din Canada şi...

DCnews ·

Criza Venezuela: Reuniune de urgenţă la Ottawa

DCnews

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook