28.09.2020

  • Surse judiciare au declarat, pentru AGERRES, că Lucian Boncu este persoana care proteja o grupare infracţională ai cărei membri făceau trafic cu droguri, în special cocaină, el fiind reţinut alături de alţi suspecţi.

  • Conform surselor, anchetatorii au adunat dovezi împotriva acestora timp de mai multe luni, inclusiv prin monitorizarea locuinţei cu ajutorul unei camere de supraveghere.

  • Pentru sprijinul acordat, interlopul ar fi fost recompensat periodic fie cu diferite sume de bani rezultate din traficul de droguri, fie prin oferirea de droguri pentru consum.

  • În urma probelor adunate, procurorii DIICOT au cerut, miercuri, Tribunalului Timiş, să admită arestarea preventivă, iar instanţa a dispus ca nouă dintre inculpaţi să fie arestaţi pentru 30 de zile.

26/10/19 08:22

Cum a fost prins liderul lumii interlope din Timișoara

Un cunoscut interlop din Timişoara, Lucian Boncu, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, el fiind suspectat de procurorii DIICOT că este cel care proteja o reţea de dealeri de droguri destructurată în urma mai multor percheziţii care au avut loc miercuri. Surse judiciare...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook