26.02.2020

  • Mai multe studii arată că arderea grăsimilor duce la formarea aşa-numitelor amine heterociclice, substanţe cu potenţial cancerigen.

  • Pentru ca fleicile să fie gătite ca la carte, urmează câteva reguli.

  • Aşteaptă să se formeze jarul şi abia după aceea poţi prepara alimentele.

  • Compuşii cancerigeni nu apar când găteşti legumele, deşi e mai bine să eviţi să consumi părţile înnegrite.

24/09/19 19:31

Cum să faci un grătar sănătos

Vremea e încă bună ca să faci grătare în aer liber, dar trebuie să respecţi câteva lucruri, dacă vrei să te bucuri de carne şi legume preparate corect, fără pericol pentru sănătate. Când faci grătare, riscul pentru sănătate vine în special de la partea grasă a cărnii roşii...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook