24.02.2020

  • Adică, exact așa cum a procedat și Rovana Plumb, când a candidat și a obținut, în luna mai a acestui an, un post de europarlamentar.

  • Conflict generat, în mintea celor care au propagat astfel de mesaje, de faptul că Plumb s-a împrumutat de bani, pentru a finanța campania electorală a partidului pe listele căruia a candidat.

  • La data de 4 octombrie 2019, Autoritatea Electorală Permanentă a emis Hotărârea cu numărul 34, privind aprobarea Ghidului finanțării campaniei electorale la alegerile prezidențiale din anul 2019.

  • Conflict de interese inexistent, conform legii românești Faptul că nu a existat niciun conflict de interese în cazul Rovanei Plumb, este demonstrat de legislația electorală aferentă alegerilor europarlamentare.

25/10/19 12:09

Cum se alege praful de propaganda anti-Plumb. Candidații pentru fotoliul prezidențial pot lua împrumuturi pentru a se finanța. Statul le va da banii înapoi

Alegerile pentru Președinția României, ale cărei campanii electorale se află în toi, se desfășoară în baza Legii nr 370/2004 și a unei Hotărâri a Autorității Electorale Permanente, prin care sunt reglementate sursele de finanțare ale partidelor și candidaților, modul în...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook