18.07.2019

  • O rețetă specială pentru gurmanzi.Din ingredientele de mai jos am făcut o oală de 5 litri de borș de cartofi, cu ceafă afumată (10 porții).

  • Ceapa se curăță, se spală, se taie mărunt și se călește la foc mic, în ulei suficient, ca să nu se ardă, ci doar să se înmoaie și să devină dulce.

  • Când se formează spumă deasupra, se adună și se aruncă.

  • După acest interval de timp, borșul se poate servi, cu ceapă roșie, sau cu ardei iuți, proaspeți, sau murați.

27/02/19 15:29

Cum se prepară borșul de cartofi cu ceafă afumată. O rețetă specială pentru gurmanzi

Cum se prepară borșul de cartofi cu ceafă afumată. O rețetă specială pentru gurmanzi. Din ingredientele de mai jos am făcut o oală de 5 litri de borș de cartofi, cu ceafă afumată (10 porții). Ingredientele necesare pentru borș de cartofi, cu ceafă afumată: 350 grame...

Mondo News ·

Cum se prepară borșul de cartofi cu ceafă afumată. O rețetă specială pentru gurmanzi

Mondo News

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook