18.07.2019

  • Intre timp se pune intr-o cratita uleiul si se caleste ceapa 2-3 minute.

  • Se presara cu sare si condimentele, se pune uleiul, se amesteca bine sa fie unse toate bucatile.

  • Se lasa cel putin 4 ore la frigider acoperite cu folie alimentara.

  • Cand pulpele sunt facute, se pun intr-un vas si se toarna peste ele zeama fierbinte.

27/02/19 11:35

Cum se prepară saramura de pui. O rețetă delicioasă și sănătoasă

Cum se prepară saramura de pui. O rețetă delicioasă și sănătoasă. Și sută la sută autohtonă. Ingrediente necesare pentru saramura de pui: 3 pulpe de pui dezosate (500 g) condiment pentru pui boia dulce boia iute amestec de ierburi de gradina piper sare 30...

Mondo News ·

Cum se prepară saramura de pui. O rețetă delicioasă și sănătoasă

Mondo News

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook