01.06.2020

  • Eden Mamut, secretar-general al Rețelei Universităților de la Marea Neagră (RUMN) au oferit răspunsuri la întrebarea “Cum va arăta lumea după pandemie?”:prof.

  • Luciano Sasso (prorector, Universitatea Sapienza, Roma, Italia), Laszlo Borbely, consilier de stat la Cabinetul Prim-Ministrului, coordonator al Departamentului de Dezvoltare Durabilă din cadrul Secretariatului General al Guvernului României.

  • Jeffrey Sachs, Universitatea Columbia: O deliberată lipsă de viziune ”Ne aflăm într-un moment geopolitic periculos, care poate deveni și mai periculos prin depresia globală ce este foarte probabil să se petreacă.

  • David E. Mendez, președintele Universității ”Ana G. Mendez”, Puerto Rico: ”Criza trebuie percepută ca un punct de cotitură și ca o oportunitate de a lupta cu gândirea insulară.

19/05/20 14:31

Cum va arăta lumea după pandemie?

„Atât timp cât conducerea politică este dominată de mediocritate și populism, iar mediul economic este axat strict pe maximizarea profitului, îi revine mediului academic obligația de a formula o strategie care să protejeze omenirea, cetățenii și democrația deopotrivă.” -...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook