29.11.2021

PE SCURT

  • În zilele următoare, valorile termice vor fi ridicate pentru această dată și vor trece chiar și de 20 de grade Celsius.

  • Vremea se va mai răci însă în noiembrie, cu temperaturi mai apropiate de mediile perioadei, potrivit estimăriirealizate pe baza datelorCentrului European pentru prognoze pe medie durată.

  • Ulterior, în perioada 30 octombrie - 02 noiembrie, răcireaaccentuată a vremii va determina un regim apropiat de cel climatologic specific, cu maximede 12...14 grade şi minime de 2...6 grade, mediat regional.

  • Alternanţe termice sunt estimate şipentru cea de-a doua săptămână, de la valori peste mediile multianuale la începutul acesteiaspre o vreme normală, posibil chiar rece spre finalul perioadei de referinţă.

26/10/20 17:11

Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni. Prognoza meteo, pentru fiecare regiune a ţării

În zilele următoare, valorile termice vor fi ridicate pentru această dată și vor trece chiar și de 20 de grade Celsius. Vremea se va mai răci însă în noiembrie, cu temperaturi mai apropiate de mediile perioadei, potrivit estimării realizate pe baza datelor Centrului European...

Jurnalul ·

ANM: Vremea se răcește accentuat după data de 31 octombrie

Vremea urmează să se răcească accentuat, după data de 31 octombrie, iar precipitațiile vor fi din ce în ce mai prezente, în zonele montane chiar sub formă de lapoviță și ninsoare, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie. Până pe data de 31 octombrie, vor fi câteva...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook