23.01.2020

  • În activitatea sa politică, Daniel Alexandru Fiţa a activat ca membru al Partidului Mișcarea Populară, fondat de Traian Băsescu, dar și al Partidului Național Liberal.

  • Demiteri și numiri Tot săptămâna aceasta, Viorica Dăncilă a luat decizia de a-l numi pe Mihai Huzău în funcția de secretar de stat în cadrul Ministerului pentru Relația cu Parlamentul.

  • În 2015, Mihai Huzău a devenit copreședinte al Clubului Oamenilor de Afaceri Tineri Liberali (PNL) din Satu Mare, iar, ulterior, a trecut la ALDE, fiind ales consilier local pe listele acestei formațiuni politice.

  • În locul acestuia, premierul l-a numit pe Viorel Timotei Florentie Oprea Stoian, care, înainte, a ocupat funcția de purtător de cuvânt al Companiei de Apă și Canal Buzău.

19/07/19 08:41

Dăncilă continuă epurările din eșaloanele doi ale Guvernului

Viorica Dăncilă este pusă pe schimbări în Guvern, nu doar la nivelul conducerii ministerelor, cât și la nivelul eșaloanelor doi ale aparatului guvernamental. După ce, la începutul acestei săptămâni, președintele PSD a scăpat de omul lui Liviu Dragnea din Executiv, Carmen...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook