02.06.2020

PE SCURT

  • Preşedintele interimar al PSD, Viorica Dăncilă, a anunţat joi, la finalul CExN, că patru grupuri de lucru vor fi implicate în organizarea Congresului partidului care va avea loc pe 29 iunie.

  • S-a luat o decizie în Comitetul Executiv, deciziile luate sunt decizii luate, deci ele nu se modifică sub nicio formă.

  • A fost o decizie pe care colegii au luat-o prin vot şi care a fost astăzi discutată şi în cadrul CEx, a adăugat Viorica Dăncilă.

  • CExN al PSD a decis totodată că parlamentarii social-democraţi vor asigura cvorumul la moţiunea de cenzură, dar nu vor vota.

13/06/19 15:26

Dăncilă: Patru grupuri de lucru se vor ocupa de Congresul PSD din 29 iunie

Preşedintele interimar al PSD, Viorica Dăncilă, a anunţat joi, la finalul CExN, că patru grupuri de lucru vor fi implicate în organizarea Congresului partidului care va avea loc pe 29 iunie. "Unul se va ocupa de updatarea programului de guvernare, pentru mesajul politic,...

Jurnalul ·

Viorica Dăncilă respinge varianta amânării Congresului PSD

Premierul Viorica Dăncilă, preşedinte interimar al PSD, a respins categoric varianta amânării congresului social-democraţilor programat pentru 29 iunie, subliniind că o decizie în acest sens a fost luată deja într-o şedinţă a Comitetului Executiv Naţional. "Nu, categoric...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook