09.08.2020

  • În data de 16 octombrie vor începe plățile subvențiilor din agricultură, iar până la 1 noiembrie, circa 80% dintre fermieri vor primi banii,a declaratministrul interimar al Agriculturii, Petre Daea.

  • Plăţile pentru schemele finanţate din FEGA (Fondul European de Garantare Agricolă) se fac în lei, la cursul de schimb valutar de 4,7496 lei/euro, stabilit de Banca Centrală Europeană la30 septembrie 2019.

  • Pe data de 16 octombrie este Consiliul de miniştri, dar voi rămâne în ţară pentru a mă asigura că în primul minut al zilei de miercuri dăm drumul la subvenţii.

  • Acum vor intra la plata avansului atât fermele mari, cât şi fermele mici, indiferent dacă e vorba de subvenţia pe suprafaţă sau pe cap de animal, a precizat Daea.

14/10/19 13:42

Daea: Până la 1 noiembrie vrem să plătim subvenţiile pentru 80% dintre fermieri

În data de 16 octombrie vor începe plățile subvențiilor din agricultură, iar până la 1 noiembrie, circa 80% dintre fermieri vor primi banii, a declarat ministrul interimar al Agriculturii, Petre Daea. "Pe data de 16 octombrie este Consiliul de miniştri, dar voi rămâne în...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook