10.07.2020

  • Dan Gheorghe a fost numit director de investiţii (Chief Investment Officer) la NN Pensii, mandatul acestuia fiind în curs de autorizare de Autoritatea de Supraveghere Financiară, potrivit unui comunicat al companiei.

  • Un an mai târziu, el a fost numit vicepreşedinte, coordonând activitatea de analiză investiţională pentru acţiuni listate în ţări precum România, Grecia, Croaţia, Slovenia, Georgia şi Kazahstan.

  • Acesta are 12 ani de experienţă profesională în industria financiară, începându-şi cariera în 2007, ca Investment Banking Analyst.

  • Abia aştept să pot contribui la valorificarea oportunităţilor de investiţii pe baza unei strategii prudente şi profitabile, cu scopul creşterii performanţelor fondului în beneficiul viitorilor pensionari, a spus Dan Gheorghe.

11/11/19 14:12

Dan Gheorghe, noul director de investiţii al NN Pensii

Dan Gheorghe a fost numit director de investiţii (Chief Investment Officer) la NN Pensii, mandatul acestuia fiind în curs de autorizare de Autoritatea de Supraveghere Financiară, potrivit unui comunicat al companiei. Dan Gheorghe îl va succeda în funcţie pe Cristian Popa,...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook