05.03.2021

PE SCURT

  • Dan Voiculescu scrie, peblogul personal, că după 6decembrie 2020, indiferentde rezultatele alegerilor și decomponența Parlamentuluiși a noului Executiv, esteesențial un Pact Naționalpentru Dezvoltarea României.

  • Într-o analiză pe blogul personal Voiculescu arată că, deși există o campanie intensă de promovare, populația tratează cu suspiciune mesajele promovate de oficialități.

  • Astfel, profesorul Dan Voiculescu este de părere că, în ciuda unei intense campanii de promovare a vaccinării împotriva Coronavirusului, „populația manifestă încă, la nivel global, numeroase rezerve”.

  • Statele sunt obligate, mai susține profesorul, să lupte pentru recâștigarea încrederii oamenilor.

13/01/21 08:58

Dan Voiculescu: România are nevoie de un plan de țară și de viziune

României i-a lipsit, până în prezent, un plan de țară, viziunea și capacitatea de a se desprinde de conflicte și de mize mărunte, este de părere profesorul Dan Voiculescu. Acesta susține că este esențial un proiect care să unească românii, pentru a construi util pentru întreaga...

Jurnalul ·

Dan Voiculescu: Reticența la vaccinare reprezintă o lipsă de încredere în autorități

Lipsa de credibilitate a autorităților publice atât în România, cât și la nivel internațional conduce la o manifestare substanțială a rezervei populației cu privire la administrarea vaccinului anti-Covid, este de părere profesorul Dan Voiculescu. Într-o analiză pe blogul...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook