04.12.2021

  • Situație ciudată în Capitală unde 8.057 de tablete nu au fost distribuite către școli, fiind de două săptămâni în depozitulInspectoratului Școlar al Municipiului București.

  • Capitala a înregistrat 777de cazuri noi de coronavirus în ultimele 24 de ore, potrivit bilanțului remis astăzi de Grupul de Comunicare Strategică.

  • Ministrul Educației, Monica Anisie, a anunțat că toate școlile din București se pregătesc pentru trecerea la scenariul roșu,în cazul în care incidența cazurilor depășește pragul de 3 la 1.000 de locuitori.

  • În ce priveşte tabletele de care elevii au nevoie pentru cursuri on-line, acestea au plecat către unităţile de învăţământ.

18/10/20 02:14

De ce a fost amânată timp de două săptămâni distribuirea de tablete în școlile din București. Explicația ministrului Anisie

Situație ciudată în Capitală unde 8.057 de tablete nu au fost distribuite către școli, fiind de două săptămâni în depozitul Inspectoratului Școlar al Municipiului București. „Marți am aflat de această situație. Prin acest program de distribuție de tablete pe care Ministerul...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook