28.02.2020

  • Dincolo de calităţile sale gustative, are proprietăţi antiseptice şi antiinflamatoare, care combat oboseala şi infecţiile hibernale.

  • Mierea e alcătuită din 82% glucide, dar şi din proteine, vitamine şi micronutrimente (flavonoide, minerale, antioxidanţi), toate contribuind la creşterea imunităţii.

  • Mierea înmoaie mucoasa gâtului, iar cea de eucalipt sau de cimbru facilitează respiraţia în caz de gripă sau răceală, împiedicând înmulţirea germenilor.

  • Este ideală pentru a contracarea o bronşită, o angină sau o rinofaringită.

13/02/20 13:03

De ce să consumi miere în sezonul rece

Mulţi nutriţionişti consideră că mierea este un superaliment. Dincolo de calităţile sale gustative, are proprietăţi antiseptice şi antiinflamatoare, care combat oboseala şi infecţiile hibernale. Mierea e alcătuită din 82% glucide, dar şi din proteine, vitamine şi micronutrimente...

Jurnalul ·

×
Palo pe Facebook