12.08.2020

  • Deasupra ei, strîngeţi ciorapul si faceţi un nod.

  • Dacă vrei ca ceapa să se caramelizeze în cel mai scurt timp, adaugă un praf de bicarbonat de sodiu în tigaia în care o prăjești.

  • În acest fel le veţi putea decoji fără nicio problemă.

  • Habar nu aveai cât te ajută De ce să pui oțet în piure.

24/09/19 18:57

De ce să păstrezi ceapa într-un ciorap de damă. Trucul din bătrâni care nu dă greș

Păstraţi ceapa agăţată într-un ciorap de damă. Puneţi o ceapă în ciorap. Deasupra ei, strîngeţi ciorapul si faceţi un nod. Puneţi o a doua ceapă. Deasupra ei strîngeţi si faceţi un nod. Continuaţi cât este ciorapul de lung. Astfel, ceapa se va păstra mult timp. Dacă vrei...

DCnews ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook