04.07.2022

  • Odată cu preluarea funcțiilor guvernamentale, Bănescu și-a perfecționat studiile, prin cursuri și mastere la Academia Națională de Informații și Colegiul Național de Apărare.

  • Dragoș Ionuț Bănescu a făcut parte, în toți acești ani, din numeroase consilii de administrație sau adunări generale ale unor companii de stat, ba chiar fiind membru supleant în Consiliul Național de Integritate.

  • Numai în ultimii doi ani, el a schimbat trei ministere, după ce, pentru o scurtă perioadă, a activat la Secretariatul General al Guvernului.

  • Pentru numirea și mutările succesive, și-au pus semnătura, pe deciziile adoptate, în ceea ce-l privește pe Bănescu, premierii Emil Boc, Mihai Răzvan Ungureanu, Victor Ponta sau Sorin Grindeanu.

20/12/21 07:32

De profesie secretar general. Adjunct sau plin. Omul bun la toate, plimbat în ultimii 11 ani pe la conducerea a cinci ministere

Noul secretar general adjunct al Ministerului Muncii, Dragoș Ionuț Bănescu, numit în funcție, la finalul săptămânii trecute, prin „aplicarea mobilității” de premierul Nicolae Ciucă, este, de fapt, fostul secretar general adjunct, respectiv fostul secretar general plin al...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook