23.02.2020

  • Măsurile luate de Danemarca au fost citate ca fiind necesare în urma unor serii de incidente, explozii şi atacuri armate atribuite unor bande criminale care au legături în Suedia.

  • ''Intenţionăm să efectuăm verificări unde sunt concentrate eforturile pentru combaterea crimei organizate, nefiind vizaţi călători obişnuiţi, a precizat Ole Kristensen de la poliţia North Jutland din Fredrikshavn unde ajung feriboturi din Suedia.

  • Controalele - instituite iniţial pentru o perioadă de şase luni - se vor efectua la terminale de feriboturi, trenuri şi la podul Oresund, legătura rutieră şi feroviară între cele două ţări.

  • Accentul a fost pus pe criminalitatea transfrontalieră şi a inclus explozibili, arme şi droguri, potrivit Poliţiei Naţionale din Danemarca.

13/11/19 08:43

Decizia privind controale la frontiera dintre Danemarca şi Suedia a intrat în vigoare

Măsurile luate de Danemarca au fost citate ca fiind necesare în urma unor serii de incidente, explozii şi atacuri armate atribuite unor bande criminale care au legături în Suedia. Controalele - instituite iniţial pentru o perioadă de şase luni - se vor efectua la terminale...

DCnews ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook