05.06.2020

PE SCURT

  • Documentul poate fi redactat/completat de pe PC/laptop în câmpurile predefinite, în formatul PDF, necesitând ulterior tipărirea și semnătura olografă a titularului.

  • Totodată, reamintim faptul că declarația pe proprie răspundere poate fi redactată integral olograf, cu preluarea tuturor elementelor din modelul declarației pe proprie răspundere pus la dispoziție.

  • În acest sens, avertizăm asupra riscului folosirii, în mod nejustificat, a unor astfel de instrumente electronice pentru prelucrarea și folosirea fără drept a datelor personale.

  • În privința prezentării declarației pe proprie răspundere/adeverinței eliberată de angajator personalului abilitat să verifice documentele, de pe dispozitive electronice (conform art.

26/03/20 13:06

Declarația pe proprie răspundere, necesară pentru a ieși din casă, a fost simplificată. Modelul ACTUALIZAT

Declarația pe proprie răspundere a fost modificată. Grupul de Comunicare Strategică a anunțat actualizarea MODELULUI declarației, accesibil pe pagina https://stirioficiale.ro/, care a fost simplificat în privința datelor care necesită a fi completate. „Vă semnalăm actualizarea...

Jurnalul ·

Declarația pe propria răspundere, necesară pentru a ieși din casă, a fost simplificată. Modelul ACTUALIZAT

Declarația pe propria răspundere a fost modificată. Grupul de Comunicare Strategică a anunțat actualizarea MODELULUI declarației, accesibil pe pagina https://stirioficiale.ro/, care a fost simplificat în privința datelor care necesită a fi completate. „Vă semnalăm actualizarea...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook