02.04.2020

  • Sunt foarte multe temeinice motive pentru a explica largul interes pe care îl manifestă mediul politic și opinia publică pentru ceea ce se petrece în Partidul Social Democrat.

  • Mă refer, de pildă, la Alexandru Athanasiu, la Dan Mircea Popescu, la Octav Cozmâncă, la Dan Matei Agaton, ca și la regretații Bogdan Niculescu-Duvăz sau Hildegard Puwak și desigur lista poate continua.

  • O pertinentă analiză a făcut, pe această temă, confratele Dan Constantin în editorialul de azi din „jurnalul.ro’’,analiză pe care o recomand și celor interesați de subiect.

  • Analiză din care v-aș propune ca una dintre principalele teme de referință această constatare: „În interiorul partidului, de ani buni, s-a produs o degradare a selecției celor care avansau spre conducere’’.

28/11/19 17:06

Degradarea selecției: cauze și efect

Sunt foarte multe temeinice motive pentru a explica largul interes pe care  îl manifestă mediul politic și opinia publică pentru ceea ce se petrece în Partidul Social Democrat. Am scris intenționat „ceea ce se petrece’’ fiindcă nu am nici căderea nici dorința să dau calificative...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook