08.08.2020

PE SCURT

  • Ambasadorul Marii Britanii la Washington, Sir Kim Darroch, a demisionat din funcţie după ce în presă au apărut dezvăluiri privind atacurile diplomatului britanic la adresa Administraţiei de la Casa Albă.

  • Sir Kim Darroch afirmă că doreşte să pună astfel capăt unor speculaţii.

  • Trump l-a denunţat marţi pe ”ciudatul ambasador pe care Regatului Unit l-a pasat Statelor Unite”, care ”nu este o persoană care să ne ambaleze, un tip foarte stupid”.

  • Ministrul britanic de Externe Jeremy Hunt a denunţat marţi declaraţii ”lipsite de respect şi false” ale preşedintelui american Donald Trump referitoare la Regatul Unit şi premierul Theresa May.

10/07/19 17:27

Demisie importantă la Washington, după atacurile la adresa Administraţiei Trump

Ambasadorul Marii Britanii la Washington, Sir Kim Darroch, a demisionat din funcţie după ce în presă au apărut dezvăluiri privind atacurile diplomatului britanic la adresa Administraţiei de la Casa Albă. În e-mailuri ajunse în presă, Sir Kim Darroch spunea că administraţia...

Jurnalul ·

Ambasadorul Marii Britanii în SUA a demisionat după ce l-a criticat pe Donald Trump

Ministerul britanic de Externe a confirmat miercuri decizia lui Kim Darroch de a demisiona. Sir Kim Darroch afirmă că doreşte  să pună astfel capăt unor speculaţii. Divugarea telegramelor i-a făcut ”imposibilă” activitatea, afirmă el. Trump l-a denunţat marţi pe ”ciudatul...

Romania TV ·

Ambasadorul Marii Britanii în SUA a demisionat după ce l-a criticat pe Donald Trump

Romania TV

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook