29.03.2020

  • Specialiştii ne recomandă ca din când în când să mai dăm organismului o pauză de la mâncărurile grele şi să urmăm o cură de detoxificare.

  • „Sustinătorii acestei diete spun că organismul nostru este expus unei absorbţii continue de toxine care provin din poluare, fum de ţigară, pesticide, aditivi alimentari, alcool, cofeină sau alimentaţie necorespunzătoare.

  • Procesul de detoxificare ajută la eliminarea acestor substanţe nocive din organism, iar rezultatul constă în îmbunătăţirea tonusului general, în pierderea kilogramelor nedorite şi în recuperarea mai rapidă din eventualele afecţiuni existente.

  • Exemplu de meniu Mic dejun: germeni de ovăz fierţi cu fructe proaspete, musli cu suc proaspăt de grapefruit sau salată de fructe proaspete.

06/02/20 16:38

Dieta de detoxificare care te ajută să slăbeşti

Specialiştii ne recomandă ca din când în când să mai dăm organismului o pauză de la mâncărurile grele şi să urmăm o cură de detoxificare. Dieta seamănă, pe alocuri, cu postul. Eliminăm lactatele, carnea şi ouăle şi vom vedea schimbări radicale în organism. Asta dacă nu ne...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook