19.02.2020

  • Rechizitoriul întocmit de procurorii DIICOT arată că doi cetățeni sârbi au fost arestați preventiv pentru trafic de droguri de mare risc și constituirea unui grup infracțional organizat.

  • Gheorghe) și au transferat din nou toți sacii cu cocaină din remorca autotrenului în autoutilitară”, se arată în rechizitoriu.

  • Martorii au dezlegat unul dintre saci și au luat din el un pachet, pe care scria Cartier, după care au lăsat cheia pe roată.

  • Ancheta poliţiştilor şi a procurorilor din luna martie au dus la descoperirea a aproape o tonă de cocaină, în interiorul unei bărci de pe malul Mării Negre, în Sfântu Gheorghe.

11/07/19 15:42

DIICOT prezintă "filmul" capturii record de cocaină. 30 de saci de cocaină, descoperiţi de doi martori din neglijenţa traficanţilor

Rechizitoriul întocmit de procurorii DIICOT arată că doi cetățeni sârbi au fost arestați preventiv pentru trafic de droguri de mare risc și constituirea unui grup infracțional organizat. Aceștia „au încărcat aproximativ 30 de saci de rafie de culoare albă cu pachete de...

Romania TV ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook