07.07.2020

PE SCURT

  • Dinamo se pregăteşte să repecte întocmai măsurile impuse de autorităţi pentru reluarea antrenamentelor.

  • Directorul sportiv al clubului, Ionel Dănciulescu, a declarat, în exclusivitate pentru MEDIAFAX, că niciun fotbalist nu a anunţat că ar avea simptome de COVID-19.

  • Adrian Mihalcea, Andrei Muntean, Loredana Dinu sunt doar câţiva sportivi care au transmis mesaje cu ocazia aniversării de 72 de ani a clubului Dinamo.

  • „Cel mai frumos gol este cel marcat în derby-ul Steaua - Dinamo, din Ghencea, când am câştigat cu 4-2”, a povestit Dăncilescu pentru MEDIAFAX.

14/05/20 15:54

Dinamo, pregătită să înceapă antrenamentele: Vineri testăm pe toată lumea

Dinamo se pregăteşte să repecte întocmai măsurile impuse de autorităţi pentru reluarea antrenamentelor. Toţi jucătorii vor fi testaţi vineri şi vor intra în carantină la baza sportivă a clubului de la Săftica. Clubul Dinamo va începe testarea jucătorilor, care vor intra,...

Jurnalul ·

Dinamo împlineşte 72 de ani. Ionel Dănciulescu: Echipa nu va dispărea

Directorul sportiv al clubului Dinamo, Ionel Dănciulescu, este convins că echipa va redeveni o forță a fotbalului românesc. În 14 mai se împlinesc 72 de ani de la înființarea clubului Dinamo. Deşi echipa din Ştefan cel Mare nu trece prin cele mai bune momente, legenda...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook