03.12.2020

PE SCURT

  • „Premergător acestui eveniment sportiv au existat mai multe informații prin care membrii celor două galerii intenționau să se întâlnească pentru a-și rezolva anumite rivalități.

  • Grupul de suporteri steliști a revenit în stația de metrou Ștefan cel Mare iar în momentul conducerii suporterilor doi jandarmi au fost loviți fiind necesară intervenția pentru imobilizarea și reținerea agresorilor.

  • Din această cauză, la planificarea misiunii au fost luate în calcul dispozitive de jandarmi în zona stadionului pentru a preveni aceste incidente.

  • În momentul în care jandarmii au încercat separarea celor două grupuri și dispersarea lor, suporterii au intrat în conflict cu forțele de ordine.

02/10/20 22:16

Dinamo-Steaua, derby cu daună totală: Jandarmeria se disculpă

A fost nevoie de o intervenție rapidă, fermă a jandarmilor, deoarece suporterii refugiați în garnitura de metrou aveau asupra lor obiecte contondente, arme albe, explică Georgian Enache, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei. „Premergător acestui eveniment sportiv...

Jurnalul ·

Alertă la Metrou: Bătaie între jandarmi și suporterii steliști

Tensiune uriașă înaintea meciului din Liga 3 dintre CSA Steaua și Dinamo 2. Ultrașii celor echipe și-au dat întâlnire la stația de metrou aflată în imediata apropiere a Stadionului Dinamo, după mai multe dispute purtate online. Jandarmeria ar fi avut informaţii în privinţa...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook