09.04.2020

PE SCURT

  • Acest modus operandi nu se petrece doar la CSM Ploieşti, ci şi în alte instituţii controlate de Consiliul Local, a afirmat primarul municipiului Ploieşti, Adrian Florin Dobre, citat în comunicat.

  • Primarul municipiului Ploieşti a dispus înfiinţarea unei Comisii de cercetare a acestuia şiîncetarea contractului de muncăîn urma scandalurilor publice repetate de la nivelul conducerii instituţiei respective.

  • CSM Ploieşti este o organizaţie prost manageriată, în care conducerea numită politic cu sprijinul majorităţii PSD - ALDE din Consiliul Local toacă sume colosale de bani fără rezultate manageriale deosebite.

  • Dincolo de asta, este o chestiune de legalitate şi de normalitate.

28/10/19 16:04

Directorul Clubului Sportiv Municipal Ploiești, demis în urma unui scandal de agresiune sexuală

Directorul Clubului Sportiv Municipal (CSM) Ploieşti, Cristian Nica, a fost demis din funcţie de către primarul Adrian Florin Dobre, fiindu-i imputate, printre altele, managementul defectuos şi neluarea măsurilor necesare în urma scandalului de agresiune sexuală în care...

Jurnalul ·

Directorul CSM Ploiești, demis din funcție după un scandal de agresiune sexuală

Directorul Clubului Sportiv Municipal (CSM) Ploieşti, Cristian Nica, a fost demis din funcţie de către primarul Adrian Florin Dobre, fiindu-i imputat managementul defectuos şi neluarea măsurilor necesare, în urma scandalului de agresiune sexuală în care ar fi fost implicat...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook