04.03.2021

  • Yossi Cohen se va deplasa în februarie în Statele Unite, fiind primul oficial israelian de rang înalt care se va întâlni cu preşedintele Joseph Biden.

  • De asemenea, Yossi Cohen va avea o întrevedere cu directorul Agenţiei Centrale de Informaţii (CIA), afirmă surse guvernamentale israeliene citate de postul tv Channel 12 şi de cotidianul Times of Israel.

  • Guvernul israelian a anunţat sâmbătă seară că Meir Ben-Shabbat, consilierul premierului privind Siguranţa Naţională, a discutat prin telefon cu Jake Sullivan, consilier prezidenţial american pentru Siguranţă Naţională.

  • Joseph Biden a semnalat că Statele Unite se vor alătura din nou Acordului nuclear iranian dacă Administraţia de la Teheran revine la respectarea strictă a tratatului.

24/01/21 14:07

Directorul Mossad se va deplasa în SUA pentru discuţii cu Joe Biden despre programul nuclear iranian

Premierul în funcţie al Israelului, Benjamin Netanyahu, îl va trimite la Washington pe directorul serviciului israelian de informaţii Mossad, Yossi Cohen, pentru a prezenta Administraţiei Joseph Biden solicitările Guvernului israelian privind o nouă versiune a Acordului...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook