14.07.2020

  • De asemenea, la vernisaj au participat directorul ICR Bruxelles, Liliana Țuroiu, coordonatorul general EUROPALIA România și Horia Barna, director artistic EUROPALIA România.

  • Astfel, expoziția reflectă lucrările lui Ciprian Mureșan însuși, dar este, de asemenea, o reflectare a ceea ce ar trebui să conțină o colecție a unui muzeu“, a declarat Philippe van Cauteren, directorul muzeului.

  • Proiectul, care marchează 20 de ani de la inaugurarea actualului sediu al muzeului, cuprinde lucrări din colecția artistului și creații noi, una dintre ele fiind dedicată acestei aniversări.

  • Ciprian Mureșan, absolvent al secției Sculptură de la Universitatea de Artă și Design din Cluj și coeditor al revistei VERSION, trăiește și lucrează la Cluj.

29/10/19 15:40

Directorul Muzeului S.M.A.K: „Expoziția lui Ciprian Mureșan este o ilustrare a colecțiilor de 20 de ani ale muzeului“

Expoziția artistului Ciprian Mureșan, proiect al domeniului de Arte vizuale din FestivalulEUROPALIA România, a fost vernisată vineri, 25 octombrie 2019, la Muzeul Municipal de Artă Contemporană S.M.A.K., din orașul Gent, Belgia, în prezența unui public numeros, critici de...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook