30.07.2021

  • Stagiunea online a Filarmonicii „George Enescu“ Joi, 21 mai 2020, ora 19.00 Dirijor Christian Badea Solist Liviu Prunariu Program Antonin Dvorak Concertul în la minor pentru vioară şi orchestră, op.

  • „În deschiderea stagiunii 2019-2020, am prezentat două lucrări de tradiție, îndragite de publicul Ateneului: Simfonia nr.1 de Brahms si Concertul pentru vioară de Dvorak.

  • Sunt foarte bucuros ca, alături de Orchestra simfonică a Filarmonicii, să-l am partener artistic pe Liviu Prunaru, un muzician de excepție, un violonist de mare rafinament și eleganța artistică”, afirmă dirijorul Christian Badea.

  • Cariera sa este marcată de colaborări importante cu artiști de referință ai timpului nostru - Leonard Bernstein, Mstislav Rostropovici, Placido Domingo, Renée Fleming, Natalie Dessay, Thomas Hampson.

19/05/20 14:09

Dirijorul Christian Badea și violonistul Liviu Prunaru, în stagiunea online a Filarmonicii „George Enescu”

Joi, 21 mai 2020, de la ora 19.00, în cadrul stagiunii online, Orchestra simfonică a Filarmonicii „George Enescu”, condusă de maestrul Christian Badea, îl are invitat pe solistul Liviu Prunaru, concertmaistru al Orchestrei Regale Concertgebouw din Amsterdam. În program,...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook