23.05.2019

  • După o absență de câțiva ani, cunoscutul dirijor român TIBERIU SOARE revine pe scena Sălii Radio, într-un frumos concert MOZART/BEETHOVEN, prezentat miercuri, 6 martie(19.00),de

  • Profesor de clarinet la Conservatorul ”Franz Liszt” din Weimar, Thorsten Johanns este membru al ansamblului Raro, alături de care a susțimut concerte în Europa, SUA și Japonia.

  • Oaspete special al serii este și un apreciat muzician german:THORSTEN JOHANNS, primul clarinetist german invitat să interpreteze, de mai multe ori, împreună cuNew York Philharmonic Orchestra, în ipostaza de clarinetist principal.

  • În parcursul său sunt cuprinse și apariții alături de prestigioase orchestre din Germania, ca Filarmonica din Berlin, Filarmonica din Munchen sau orchestrele radiodifuziunilor din țara sa natală.

04/03/19 08:57

Dirijorul TIBERIU SOARE revine pe scena Sălii Radio, într-un eveniment MOZART/BEETHOVEN !

După o absență de câțiva ani, cunoscutul dirijor român TIBERIU SOARE revine pe scena Sălii Radio, într-un frumos concert MOZART/BEETHOVEN, prezentat miercuri, 6 martie(19.00),de ORCHESTRA  DE  CAMERĂ RADIO! Oaspete special al serii este și un apreciat muzician german:THORSTEN...

Jurnalul ·

Dirijorul TIBERIU SOARE revine pe scena Sălii Radio, într-un eveniment MOZART/BEETHOVEN !

Jurnalul

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook