09.04.2020

  • A fost coautor al Strategiei de aderare a României la UE, secretar de stat,profesor la ASE,conducător științific de doctorat, director general al Institutului Național de Cercetări Econoice.

  • A încetat din viață academicianul Tudorel Postolache, reputat economist, specializat în programe de dezvoltare, profesor universitar, care a pregătit peste treizeci de generații de studenți în economie.

  • Este recunoașterea muncii sale, pusă în slujba interesului public, pe care l-a servit strălucit în toate demnitățile pe care le-a ocupat, inclusiv ca ambasador în Marele Ducat de Luxemburg.

  • Activitatea sa științifică a fost dincolo de ideologii sau de dogme, a fost permanent deschis la nou, la puncte de vedere care contraveneau pozițiilor majoritare.

17/02/20 13:46

Doliu în lumea academică. A murit cel care pus bazele reformei economice în România

Academicianul Tudorel Postolache a încetat din viață. A fost coautor al Strategiei de aderare a României la UE, secretar de stat, profesor la  ASE, conducător științific de doctorat, director general al Institutului Național de Cercetări Econoice. Fostul ministru al Culturii,...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook