31.10.2020

  • Preşedintele Donald Trump anunţase, duminică, moartea liderului SI, Abu Bakr al-Baghdadi, în cursul unei operaţiuni militare americane în nord-estul Siriei, desfăşurată în noaptea de sâmbătă spre duminică.

  • Liderul de la Casa Albă nu a oferit date despre identitatea acestui individ şi nici detalii despre circumstanţele în care a murit.

  • Nu este clar deocamdată dacă Trump s-a referit la moartea, duminică, a purtătorului de cuvânt al SI sau la o altă persoană.

  • Corpul liderului ISIS a fost aruncat în mare, a declarat luni un responsabil al Pentagonului, pentru a evita ca mormântul său să devină loc de pelerinaj.

29/10/19 21:54

Donald Trump anunţă că „principalul” succesor al lui Al-Baghdadi la conducerea organizației Stat Islamic a fost, de asemenea, „eliminat”

Preşedintele american, Donald Trump, a anunţat marţi că „principalul” succesor al liderului grupării jihadiste Stat Islamic (SI), Abu Bakr al-Baghdadi (foto), ucis în weekend într-un raid al forţelor americane, a fost, de asemenea, „eliminat”, informează AFP. „Tocmai a...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook