05.04.2020

  • Asta după ce joi, Donald Trump a anunţat că FDA (Administraţia SUA pentru Alimente şi Medicamente) a aprobat utilizarea Hidroxiclorochinei şi a Azitromicinei în scopul testării în tratamentul împotriva coronavirusului.

  • Didier Raoult, directorul Institutului Universitar Medical din Marsilia, a explicat că a efectuat un studiu clinic în care a tratat 25 de pacienţi cu Covid-19 cu hidroxicloroquina.

  • Încă ne lipsesc o mulţime de date”, a spus Sarah D'Alessandro, profesor de medicină moleculară la Universitatea din Milano şi specialist în malarie.

  • (Hidroxi)Clorochina a fost folosită aproximativ 70 de ani pentru a trata malaria, afecţiunile reumatice şi alte afecţiuni.

22/03/20 08:18

Donald Trump anunță un posibil tratament pentru coronavirus. „Să le punem în uz imediat. Oamenii mor, să ne mişcăm repede”

Donald Trump a anunțat că Hidroxiclorochina şi Azitromicina luate împreună „au şansa reală de a produce o mare schimbare în istoria medicinei". Un studiu clinic efectuat cu Hidroxicloroquina pe 25 de pacienţi cu Covid-19 a avut rezultatele promiţătoare. Preşedintele american...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook