11.07.2020

PE SCURT

  • Peste 600 de persoane s-au prezentat, vineri, la sediul Instanţei supreme, pentru a se constitui părţi civile în dosar, judecătorii emiţând în acest sens peste 5.000 de citaţii.

  • Iosif Rus, fost şef al Aviaţiei Militare, sunt acuzaţi în acest dosar de săvârşirea infracţiunilor contra umanităţii.

  • Astfel, în holul principal al instanţei au fost amplasate boxe, pentru ca oamenii să audă atunci când sunt strigaţi să se prezinte în faţa judecătorului.

  • Ion Iliescu nu a venit la proces, iar avocatul său a explicat că fostul preşedinte nu este obligat să se prezinte în această fază a judecăţii.

29/11/19 15:10

Dosarul Revoluţiei a fost amânat pentru 21 februarie 2020

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a amânat pentru data de 21 februarie 2020 dezbaterile în dosarul Revoluţiei, în care fostul preşedinte Ion Iliescu este acuzat de infracţiuni contra umanităţii. Peste 600 de persoane s-au prezentat, vineri, la sediul Instanţei supreme,...

Jurnalul ·

Dosarul Revoluției. Ion Iliescu nu s-a prezentat la proces

Fostul preşedinte Ion Iliescu nu s-a prezentat vineri la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, unde este programat primul termen în cameră preliminară în dosarul "Revoluţiei", în care este acuzat de infracţiuni contra umanităţii. Avocatul lui Iliescu, Adrian Georgescu, a...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook