08.08.2022

  • Opt discursuri prilejuite de celebrarea Zilei Naționale a României, de 1 decembrie, toate cu mesaj politic atent direcționat.

  • Iar conform zicalei „viața e rotundă”, 1 decembrie 2021 l-a găsit pe președintele Iohannis la o ceremonie organizată la Palatul Cotroceni, având drept invitați de marcă membrii Coaliției PNL-PSD.

  • Conform lui Klaus Iohannis din 2014, „în perspectiva aniversării a 100 de ani de la Marea Unire, România trebuie să aibă obiective naționale.

  • După opt ani de lupte politice fățișe, Klaus Iohannis a vorbit despre compromis, despre pandemie și despre faptul că foștii inamici se află, de această dată, „uniți, de aceeași parte a baricadei”.

03/12/21 07:09

După opt ani de război, ceremonia destinată celebrării Marii Uniri l-a așezat pe președinte „de aceeași baricadă”, la o cupă de șampanie, cu inamicul

Opt discursuri prilejuite de celebrarea Zilei Naționale a României, de 1 decembrie, toate cu mesaj politic atent direcționat. Așa au arătat, începând cu anul 2014, când a fost ales pentru prima dată în funcția de președinte al României, cuvântările ținute de Klaus Iohannis...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook