19.02.2020

PE SCURT

  • Găsesc că a fost o interpretare absolut scoasă din context, a precizat ea în cadrul unei conferinţă de presă susţinută la sediul ministerului.

  • Este o atitudine lipsită de responsabilitate, care nu reflectă poziția Guvernului și care nu îmi doresc să devină asimilată cu Executivul pe care îl conduc.

  • Premierul Viorica Dăncilă a anunţat că a demis-o, vineri, pe Ecaterina Andronescu din funcţia de ministru al Educaţiei pentru declaraţiile profund greşite făcute recent de aceasta într-o emisiune televizată.

  • Orice astfel de derapaj din partea membrilor Guvernului va fi, de acum înainte, sancționat în același mod.

03/08/19 21:41

Ecaterina Andronescu a fost demisă din funcția de ministru al Educației

Ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, a fost demisă în urma unor declarații pe care le-a făcut la Antena 3. „Totuși, eu am învățat de acasă să nu mă urc cu un străin în mașină”, a declarat Ecaterina Andronescu în cadrul emisiunii „Punctul de întâlnire”, moderată de...

Jurnalul ·

Andronescu, despre declaraţia pentru care a fost demisă: O interpretare absolut scoasă din context

Ministrul Educaţiei Naţionale, Ecaterina Andronescu, a apreciat vineri că declaraţiile care au dus la demiterea sa au căpătat o interpretare "absolut scoasă din context" şi a menţionat că i se pare "mai neobişnuit" faptul că a aflat din presă despre decizia prim-ministrului...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook