03.08.2020

  • Recent, am lansat împreună şi un Hub global prin care să facilităm schimbul de bune practici între guverne în vederea implementării Agendei 2030.

  • De altfel, ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a declarat recent la New York că bugetele naţionale vor fi construite ţinând cont de Obiectivele pentru Dezvoltare Durabilă.

  • În ceea ce priveşte implementarea celor 17 Obiective pentru Dezvoltare Durabilă (ODD), delegaţia OCDE s-a axat asupra instrumentelor care să ofere coerenţă politicilor publice.

  • Astfel, experţii organizaţiei vor acorda suport tehnic pentru structura instituţională, integrarea politicilor în liniile Strategiei pentru dezvoltare durabilă, implicarea segmentelor sociale în procesul de luare a deciziilor, dar şi a monitorizării.

07/10/19 21:24

Echipă de experţi OCDE, misiune în România

"Ne bucurăm de o bună colaborare cu OCDE. În cadrul celor mai recente Forumuri Politice de Nivel Înalt pentru dezvoltare durabilă, care au avut loc la New York, am fost parteneri în organizarea a două evenimente conexe. Recent, am lansat împreună şi un Hub global prin care...

DCnews ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook