25.05.2020

  • Iniţiativa a plecat de la câţiva părinţi şi profesori, dornici să sprijine eforturile dascălilor care predau de la distanţă fără a avea resursele necesare.

  • A fost elaborată și pusă la dispoziția școlii românești, prin voluntariat, de specialiști din Agenția Arniec – RoEduNet, SIMAVI – Software Imagination & Vision, Horváth & Partners Management Consultants și UMPFE.

  • Profesorii au acces la Wand.education, cel mai performant creator de conținut digital, care e folosit în Marea Britanie de dascălii din peste 300 de şcoli.

  • Utilizare fără restricţii Lecţiile din bibliotecă, pentru învăţământul primar, gimnazial şi liceal românesc, au fost dezvoltate între anii 2009-2011, în proiecte gestionate de Ministerul Educației Naționale.

21/05/20 10:58

EduOnline: bibliotecă de învăţare pentru elevi şi dascăli

Lecţii de biologie, de geografie sau de istorie uşor de înţeles şi pline de culoare, un laborator virtual în care oricine poate combina compuşi, provoca reacţii chimice şi realiza titrări acido-bazice, teoria mulţimilor pe înţelesul copiilor cu cerinţe educaţionale speciale......

Jurnalul ·

×
Palo pe Facebook