22.01.2021

  • Toți cei interesați sunt invitați să participe la care va avea loc MARȚI, 18 FEBRUARIE 2020, ora 18.00, la Palatul Suțu.

  • În Ţările Române, primele mențiuni referitoare la aspecte de ordin heraldic se întâlnesc în lucrările cronicarilor din secolul al XVII-lea și al XVIII-lea.

  • Vizitatorii vor putea afla povestea unei lumi care odinioară a strălucit prin inteligență, stil și eleganță, spirit de sacrificiu și simț al datoriei.

  • La jumătatea secolului al XIX-lea, în Principatele Române se produce o revigorare a stemelor de familie, reprezentând o formă de integrare europeană a aristocraţiei româneşti.

13/02/20 12:39

„Elite și blazoane în vechiul București” Povestea unei lumi care a strălucit prin eleganță și stil, prezentată în cadrul unei noi expoziții la Palatul Suțu

În frumosul Palat ridicat de postelnicul Costache Suțu în centrul Capitalei, începând cu luna februarie a anului 2020, publicul bucureștean poate admira, în cadrul expoziției „ELITE ȘI BLAZOANE ÎN VECHIUL BUCUREȘTI”, obiecte armoriate cu blazoane, care au aparținut elitei...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook